FNV aanwezig tijdens Airborne 2015

FNV aanwezig tijdens Airborne 2015

09 sep 2015 - webredactie

FNV aanwezig tijdens Airborne 2015

undefined

Aanwezigheid FNV bij  Airborneloop 2015 in Oosterbeek weer een succes!  Er was een enorme FNV stand met een Bob de Bouwer ernaast,voor velen die meelopen, al het herkenningspunt. De FNV-ers delen appels, water, stressballetjes en zweetbandjes uit. Dit jaar heeft FNV Red De Zorg ook meegedaan, we hebben handtekeningen voor de zorgpetitie opgehaald en opgeroepen voor de demonstratie van 12 september in Amsterdam.  

Geen wanklank, alleen maar lof van de wandelaars. Ook liepen er veel mensen uit de zorg mee. Zij voelden gelijk erkenning. Velen, niet in de zorg werkend , die je ook even aanschieten met: ik ben ook lid hoor! Je voelt het belang dan dat we daar zijn. Voor herhaling vatbaar. Met dank aan de trouwe FNV Bouwkaderleden die hier al 10 jaar aan de weg timmeren. 

undefined

 

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht