Doe mee aan het lawaaiprotest tegen TTIP

Doe mee aan het lawaaiprotest tegen TTIP

24 sep 2015 - webredactie

Doe mee aan het lawaaiprotest tegen TTIP

Doe mee met het lawaaiprotest tegen TTIP op 10 oktober

Kom op 10 oktober 2015 naar Amsterdam en doe mee aan het #TTIPALARM dat de FNV samen met andere NGO’s, zoals Milieudefensie en Amnesty International organiseert (start 13.00 uur op het Daniel Meijerplein, bij het beeld van de Dokwerker, in Amsterdam).  Na afloop van de demonstratie in Amsterdam zijn er vijf workshops. Kaderleden van de FNV presenteren er twee: over het effect van TTIP op werk en op gezondheid. 

Download hier het pamflet met informatie en roep je leden op om te komen. Wie zich voor 5 oktober aanmeldt, krijgt een gratis treinkaartje (zolang de voorraad strekt). Alle informatie staat ook op fnv.nl/ttip. Tot en met 6 oktober kun je ook nog de petitie tekenen op www.Stop-TTIP.org. Met voldoende stemmen kunnen Europese burgers afdwingen dat het Europarlement over het verdrag spreekt en wijzigingen kan aanbrengen aan de teksten. We willen de 3 miljoen handtekeningen halen (de teller staat nu op meer dan 2.750.000), dus roep je leden op om te tekenen!

TTIP is het omstreden handelsverdrag tussen de VS en Europa. In Brussel beginnen half oktober nieuwe onderhandelingen over dit handelsakkoord. Doel van de demonstratie is om Europese politici te laten weten dat we dit akkoord zo niet willen. In de week van 10 tot 18 oktober wordt overal in Europa actie gevoerd. In Berlijn worden maar liefst 50.000 mensen verwacht.

Meer over TTIP en de demonstratie op www.fnv.nl/ttip

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht