vakbondscafe Rotterdam

vakbondscafe Rotterdam

18 aug 2015 - webredactie

vakbondscafe Rotterdam

Een onvoorwaardelijk basisinkomen, ja of nee?

Op 7 september gaat het Vakbondscafé Rotterdam weer van start.

In Rotterdam zijn op dit moment ongeveer 39.000 uitkeringsgerechtigden. Daarmee is Rotterdam “bijstandshoofdstad” van Nederland. Daarom is er deze avond, op veler verzoek, als onderwerp: “Een onvoorwaardelijk basisinkomen”. Wij hebben voor- en tegenstanders uitgenodigd (óók uit de politiek) die hún visie geven over dit onderwerp. Tevens hebben wij, zoals gebruikelijk, iemand van de FNV uitgenodigd, die de visie van de FNV zal toelichten.

Voor de pauze zullen voor- en tegenstanders de tijd krijgen hun verhaal te doen. Na de pauze is er volop gelegenheid tot discussie.

Het VakbondsCafé Rotterdam vindt plaats in:

Café Restaurant Rustburcht, Strevelsweg 744/746, 3083 AT Rotterdam.

Vanaf 19.00 uur inloop, met koffie, thee, na de discussie een drankje met de mogelijkheid na te praten aan de bar tot max. 22.00 uur.

Ben je geïnteresseerd in een uurtje bijpraten met andere leden, vragen stellen aan kaderleden, bestuurders of meepraten over het thema? Kom naar Café Rustburcht aan de Strevelsweg, vlakbij metrostation Zuidplein. Er is een grote parkeerplaats (gratis na 18.00 uur). Voortaan deze uitnodiging in je mailbox? Stuur een e-mail naar het Regiokantoor Rotterdam FNVBG-Rotterdam@bg.fnv.nl

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht