Vooraankondiging 150 jarig jubileum afdeling Arnhem e.o.

Vooraankondiging 150 jarig jubileum afdeling Arnhem e.o.

07 jul 2015 - Webredactie

Vooraankondiging 150 jarig jubileum afdeling Arnhem e.o.

Op 1 november 2015 bestaat FNV Bouw, afdeling Arnhem e.o. 150 jaar. Ondanks de economische malaise van de afgelopen jaren is het ook eens leuk om een feestje te organiseren met mensen uit je omgeving en met dezelfde werkzaamheden dus met wie je iets gemeenschappelijks heb. Het wordt een middag van herinneringen ophalen en een lekker hapje en drankje. Het festijn zal plaatsvinden op 24 oktober 2015 in het GelreDome in Arnhem.

De bestuursleden van de afdeling zijn reeds druk bezig met de voorbereidingen van deze dag. Er zal de komende periode meer info volgen over aanmelden, programma, etc. via deze site en de lokale media.

Mocht je in het bezit zijn van leuke anekdotes, foto's, noem maar op: alle input is welkom! Dit kun je mailen naar AKArnhem@FNVBouw.nl of bel ons op 026-4459197 (gelieve een boodschap achter te laten met naam en telefoonnummer op het antwoordapparaat. Wij bellen u z.s.m. terug). Je kan ook langskomen op het spreekuur op dinsdagavond tussen 19.00 – 20.30 uur op ons kantoor aan de Kinderkamp 9 te Arnhem.

Als jubileumcommissie hopen we op veel aanmeldingen en een geslaagde dag!
Wordt vervolgd...

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht