FNV viert Nijmeegse Vierdaagse

FNV viert Nijmeegse Vierdaagse

28 jul 2015 - Webredactie

FNV viert Nijmeegse Vierdaagse

Van 21 tot en met 24 juli was er weer de Nijmeegse vierdaagse. Deze 99e editie van dit wandelevent heeft een recordaantal bezoekers van ruim 1,5 miljoen mensen getrokken. Ook de FNV was als vanouds aanwezig! Zo'n pakweg 15 kaderleden en bestuurders van de FNV stonden met een eigen stand langs de wandelroutes van de Nijmeegse vierdaagse. De eerste dag was de FNV aanwezig langs de route in Elst, de tweede dag in Wijchen en dag drie stond de FNV in Groesbeek.

Gezond
Om de wandelaars te steunen, deelden de FNV-kaderleden en -bestuurders water, appels, zweetbandjes en stressballetjes uit. FNV staat immers voor veilig en gezond werken. Wandelen is gezond. En zowel bij de Vierdaagse als op je werk geldt: drink tijdig water, dat is gezond en het houdt je scherp! De wandelaars vinden de stressballetjes ook prettig. Als je lang loopt, stroomt ’t bloed in je handen wat minder, dan komen die balletjes goed van pas.

Zorgdemonstratie
Ook werden er gratis zorg T-shirts uitgedeeld om de Red de Zorg demonstratie op 12 september in Amsterdam te promoten.
Meer informatie over deze demonstratie.

Positief
De reacties van de wandelaars op de waterflesjes, appels, zweetbandjes en stressballetjes van de FNV waren heel positief. En ook de FNV-kaderleden van de verschillende fusiebonden hebben met de vierdaagse laten zien dat zij samen iets moois kunnen neerzetten. 

undefined  undefined 

undefined  undefined 

undefined  undefined

undefined  undefined

undefined  undefined

undefined

undefined  undefined

undefined

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht