Loopbaanadvies FNV

Loopbaanadvies FNV

24 jun 2015 - Webredactie

Loopbaanadvies FNV

Met bijna 200 professionele vrijwilligers ondersteunt Loopbaanadvies FNV leden in hun loopbaan. Leden helpen leden met loopbaanadviesgesprekken, trainingen, online hulp bij het maken van een cv en sollicitatiebrief. Daarnaast is er een levendige community waar je veel tips vindt van anderen en antwoord op je vragen.

Praktische trainingen
Jij staat centraal en jij bepaalt wat je met je loopbaan doet en in welk tempo. In de trainingen ga je aan de slag met praktische zaken, zoals netwerken en solliciteren of met je persoonlijke ontwikkeling.

Dienstverlening Loopbaanadvies FNV
Wil je eens praten met iemand over je loopbaanwensen of wil je weten welke training het meest geschikt voor jou is? Maak dan een afspraak voor een loopbaangesprek.

Het team
De medewerkers van Loopbaanadvies FNV zijn zeer professioneel. In het dagelijks leven werken ze als trainer, coach, HR-medewerker, manager etc. Ze worden zorgvuldig geselecteerd en goed getraind.

Meer informatie
Met Loopbaanadvies FNV kun jij er achter komen wat jij wilt, waarin jij uitblinkt en welke werkomgeving bij jou past. Kijk op voor meer informatie op www.fnvwerkt.nl.

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht