Themabijeenkomst Lokaal FNV Peelgemeenten

Themabijeenkomst Lokaal FNV Peelgemeenten

12 mei 2015 - webredactie

Themabijeenkomst Lokaal FNV Peelgemeenten

Graag nodigen wij je uit voor een hernieuwde kennismaking met de FNV.  Lokaal FNV Peelgemeenten houdt op donderdagavond 21 mei een themabijeenkomst met als onderwerp:

PEEL 6.1 EN FNVLOKAAL PEELGEMEENTEN, SAMEN NOG STERKER?

De bijeenkomst vindt plaats in Helmond bij De Fonkel. Het adres is: Professor Karelstraat 131 te Helmond. Tel: 0492 597444.

Het jaar 2015 staat in het teken van het opzetten van een nieuwe lokale FNV in jouw gemeente. Sinds 1 mei is Lokaal FNV Peelgemeenten actief in de gemeenten die vallen onder het samenwerkingsverband Peel 6.1.

Ruud Kuin, vicevoorzitter van de FNV, zal op deze avond een toelichting geven op de recente hervormingen binnen de vakbond. Er zal vooral dieper worden ingegaan op het belang van Lokaal FNV om actief te zijn op onderwerpen als bijvoorbeeld de Wet Maatschappelijke Ondersteuning, de Participatiewet en de jeugdzorg.

Daarnaast is er aandacht voor de organisatie Peel 6.1. Wat houdt de samenwerking van de zes Peelgemeenten in? Wat betekent dit voor jou als lid van de vakbond? Welke rol wil- en welke rol kan de nieuwe organisatie van de FNV op dit gebied vervullen?

 

Aarzel niet om te komen. Nu de landelijke overheid steeds meer van haar taken afdraagt aan de gemeenten, is het de vraag of de gemeenten deze taken wel aan kunnen. Op deze bijeenkomst kunt u zichzelf daarover informeren en is het mogelijk om vragen te stellen.

Laat je stem horen!

Je bent als lid van harte uitgenodigd. Maar ook mensen die geen lid zijn, zijn welkom op deze avond. Een reservering is niet nodig.  

Het adres van De Fonkel is: Professor Karelstraat 131 te Helmond. Tel:0492 597444. Vanaf 19:00 uur bent u van harte welkom.   

 

Met vriendelijke groet,

 

Frans van der Zanden

Organisator themabijeenkomst

Lokaal FNV Peelgemeenten

 

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht