Vakbondscafé Rotterdam 13 april 2015

Vakbondscafé Rotterdam 13 april 2015

14 apr 2015 - Webredactie

Vakbondscafé Rotterdam 13 april 2015

Ruim een half miljoen mensen hebben straks geen recht meer op zorg in een instelling in Nederland. Maar tegelijkertijd wordt de zorg thuis afgebroken. Hierdoor verliezen naar verwachting ruim 100.000 zorgmedewerkers hun baan en vele duizenden mensen toegang tot goede zorg!

Het is april 2015, de bezuinigingen op de zorg zijn een feit. Uit de optrekkende stofwolken komt een compleet slagveld tevoorschijn. De vraag of er nog een kwaliteitsslag te maken valt, kan maar beter niet meer worden gesteld. Aan de ontslaggolf van de huishoudelijke hulpen (WMO) komt maar geen eind. Het gaat met duizenden tegelijk. De wethouder, die in Rotterdam over de zorg gaat, geeft niet thuis voor een uitleg. Wij zijn nog op zoek naar mogelijkheden, maar komen zeker met een alternatief vóór 13-04-2015.

Het VakbondsCafé Rotterdam vindt plaats in
Café Restaurant Rustburcht, Strevelsweg 744/746, 3083 AT Rotterdam. Vanaf 19.30 uur inloop, met koffie, thee, na de discussie een drankje met de mogelijkheid na te praten aan de bar max. 22.00 uur.


Tot ziens op 13 april in het VakbondsCafé Rotterdam
FNV organiseert veel en grote manifestaties resulterend nu in een landelijke actiedag op 1 mei 2015 met een ''ultimatum'' aan het adres van deze regering. Kijk op www.koopkrachtenechtebanen.nl/

Ben je geïnteresseerd in een uurtje bijpraten met andere leden, vragen stellen aan kaderleden, bestuurders of meepraten over het thema? Kom naar Café Rustburcht aan de Strevelsweg, vlakbij metrostation Zuidplein. Er is een grote parkeerplaats (gratis na 18.00 uur). Stuur wanneer je persoonlijke gegevens of mail adres gewijzigd zijn een e-mail naar het Regiokantoor Rotterdam FNVBG-rotterdam@bg.fnv.nl.

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht