Toon je kracht

Toon je kracht

28 apr 2015 - webredactie

Toon je kracht

 

boksbal Lokaal FNV 1 meimarkt Jij komt toch ook?  Op 1 mei vind je de kraam van Lokaal FNV op de markt van de FNV in het Martin Luther Kingpark in Amsterdam.

 

Onder het motto 'toon je kracht' laten we zien waar Lokaal FNV voor gaat en voor staat. Kom ook langs en vertel ons wat jou bezig houdt op lokaal terrein. En/of geef een mep tegen de boksbal en win een cadeaubon van Bol.com.  

 

Wij dagen je om met behulp van ‘geeltjes’ ons een suggestie mee te geven over de thema’s van Lokaal FNV. Wat vindt belangrijk en wenselijk voor Nederland? Wil je zelf actief worden voor Lokaal FNV? Vertel het ons! Als bedankje krijg je van ons een velletje groeipapier, zodat je een blijvende herinnering aan Lokaal FNV in de tuin of op je balkon hebt.

 

‘Toon je kracht’ en dat bedoelen we ook letterlijk. Er staat op 1 mei een boksbal waar je tegen aan kunnen meppen. De beste mepper ontvangt een bol.com van 25 euro. En natuurlijk houden we rekening met krachtsverschillen: er is een prijs voor een mannelijke en een voor een vrouwelijke marktbezoeker.  

 

Tot ziens op 1 mei!

 

Meer lezen over Koopkracht en echte banen op fnv.nl

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht