Opening FNV kantoor in Den Bosch

Opening FNV kantoor in Den Bosch

17 apr 2015 - webredactie

Opening FNV kantoor in Den Bosch

Op donderdagavond 16 april is het FNV-pand in Den Bosch feestelijk heropend door Katja Unlüntürk, manager Lokaal/Regionaal van de FNV. Kaderleden van de FNV houden enkele malen per week spreekuur voor leden met vragen over hun werk, salaris, uitkering en alles wat daarmee samenhangt. Lees hier het verslag van de opening in het Brabants Dagblad >> 

Het FNV kantoor is gevestigd op het  Emmaplein 4 (Emma Staete) in Den Bosch. 
Wil je ook een afspraak maken? Kijk hier voor de openingstijden >>

 

 

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht

2 reacties

OUD FNV-LID ZOEKT CONTACT PER E-MAIL schreef op 30-05-2016

GEACHTE LEZER(ES). Oud FNV-lid (1936) zoekt CONTACT MET BOND VIA E-MAIL i.v.m. ernstige ziekte, invaliditeit, doofheid en geheugenverlies (GEEN Alzheimer) maar NERGENS VIND IK EEN E-MAILADRES. TELLEN OUDEREN NIET MEER MEE?????? Graag opheldering, compleet met e-mailadres FNV. Groeten. P.L. Schrier Melkdam 21 5397 LR Lith.

Bert Derks schreef op 04-02-2019

Lid van FNV melde zich bij mij. Voor dit lid wil ik een afspraak maken voor sávonds in Den Bosch. Dan kom ik met hem mee , durft in de avond geen auto te rijden. Naam : Hans Wouters. Veilingstraat 80 5404NE Uden. Is volgens mij lid van fnv bouw, maar hij werkt nu onder klein metaal. Mijn tel. 0413260470 thuis ben ik na 14.00 uur.