huurdersenquete

27 jan 2015 - Marianne Overbeeke

huurdersenquete

De regering heft 2 miljard belasting op sociale huurwoningen. Dat geld is afkomstig van de extra huurverhogingen en zal niet worden besteed aan de sociale woningbouw. In Amsterdam pakken de regeringsplannen zeer fors uit met hele grote huurverhogingen. 

 

Je mening telt! 

 

Vanuit diverse huurdersorganisaties in Amsterdam worden verschillende activiteiten en acties georganiseerd. In juni 2014 hebben we samen met hen een vakbondscafé gehouden waar een levendige discussie ontstond en bij de FNV in Amsterdam het idee om daar wat meer mee te doen.

 

Wij willen graag van je weten of we ons als FNV actiever moeten opstellen als het om de huurverhogingen gaat en wat je van de regeringsplannen vindt. Vandaar deze korte enquête. De antwoorden zijn volstrekt anoniem en zullen nooit aan derden verstrekt worden.

 

De resultaten gaan wij presenteren op een vakbondscafé op vrijdagavond 13 februari 2015 om 20.00 uur in het gebouw van het HTIB, 1e Weteringplantsoen 2c, 1017 SJ te Amsterdam (vlakbij het Weteringcircuit en de Heineken brouwerij)

 

Ga naar de enquete >> 

 

 

 

Aanmelden

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht