Uitnodiging Vakbondscafé: duurzame inzetbaarheid, loopbaanadvies en persoonlijke ontwikkeling

Van 7 december 2018 17:00 tot 7 december 2018 19:30

Uitnodiging Vakbondscafé: duurzame inzetbaarheid, loopbaanadvies en persoonlijke ontwikkeling

Ben je op zoek naar een andere baan? Wil je verder komen in je werk? Of krijg je ook te vaak te horen dat jij je moet ontwikkelen, aan je loopbaan moet denken en altijd in beweging moet blijven? Het is best lastig; het gaat niet alleen over ‘iets’, het gaat over jezelf.

Daarom nodigen wij je van harte uit om een interessante bijeenkomst bij te wonen over loopbaanondersteuning door de FNV.

Wij kunnen laten zien wat wij als FNV te bieden hebben en hoe we onze leden kunnen ondersteunen. We praten je bij over Duurzaam Inzetbaarheid Metaal, Loopbaanadvies FNV, FNV werken aan werk en ontwikkeladvies 45+.

Bas de Lege, FNV-bestuurder en Loopbaanadviseur, verzorgt deze bijeenkomst.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om te komen of wil je kijken naar het aanbod van Loopbaanadvies FNV, kijk dan op www.fnvwerkt.nl met het gratis aanbod van spreekuren, workshops en trainingen of www.fnv.nl/sector-en-cao/alle-sectoren/metaal/duurzame-inzetbaarheid/voor het aanbod Duurzaam Inzetbaarheid Metaal of kijk bij www.fnv.nl/themas/ontslag/fnv-werken-aan-werk/FNV Werken aan werk.

Iedereen is welkom! Aanmelden: fnvleiden@gmail.com.

 

Deel deze Activiteit