Thema-avond Goed werken als zelfstandige?

Van 4 juli 2018 19:30 tot 4 juli 2018 21:30

Thema-avond Goed werken als zelfstandige?

De werkgroep thema-avonden van Lokaal FNV Alkmaar organiseert op woensdag 4 juli, i.s.m. de sector FNV Zelfstandigen, een thema-avond met als onderwerp ‘Goed werken als zelfstandige?’.

Werk je al als zelfstandige of denk je erover om te starten als zelfstandige, dan komen er tijdens deze avond een aantal punten aan de orde, die belangrijk zijn om succesvol te zijn als zelfstandige.

Vragen die aan bod komen:

  •          Zijn er eisen waaraan ik moet voldoen? Zo ja, aan welke?
  •          Als ik via een tussenbureau werk, ben ik dan wel zelfstandige?
  •          Hoe zit het met de administratie?
  •          Moet ik altijd vooraf een offerte maken?
  •          Moet ik meerdere opdrachtgevers hebben?

Kortom: Je bent wel je eigen baas, maar er zijn spelregels!

Heb je een WW-uitkering en wil je starten als zelfstandige? Dit kan, maar je moet wel goed de regels weten, anders kan het nadelig uitpakken. Als je de regels weet en goed toepast, kun je profiteren van een (gedeeltelijke) WW-uitkering om je eigen bedrijf op te zetten.

De thema-avond wordt gehouden op:

Datum: woensdag 4 juli 2018
Tijd: 19.30 uur (inloop v.a. 19.00 uur)
Locatie: Vakbondscentrum Heerhugowaard op terrein van Hal Trade Centrum, door de slagbomen en aan de rechterkant is de ingang, Stationsplein 99, 1703 WE Heerhugowaard (adres voor navigatie: Bevelandseweg 112, 1703 AX).

Toegang is gratis voor leden en niet-leden.

De avond zit vol informatie over zelfstandig ondernemen en hoe op een verantwoorde manier te starten vanuit een uitkering. Tevens komt aan de orde wat FNV Zelfstandigen voor jou hierin kan betekenen.

Aanmelden (onder vermelding van naam, telefoonnummer en e-mailadres) bij: lokaalfnvalkmaar@gmail.com, informatie bij Ria de Graaf-Appelman: 06 – 526 34 073.

Lokaal FNV Alkmaar

Deel deze Activiteit