Uitnodiging FNV Senioren Midden-Zeeland themamiddag 5 juni 2018

Van 5 juni 2018 13:00 tot 5 juni 2018 16:00

Uitnodiging FNV Senioren Midden-Zeeland themamiddag 5 juni 2018

Op dinsdag 5 juni organiseert FNV Senioren Midden-Zeeland een themadag over de Wet Maatschappelijke Ondersteuning in:

De Stenge,
Stengeplein 1,
4451 CZ Heiskenszand.

De inloop is om 13.00 uur, de aanvang is om 13.15 uur en rond 16.00 uur zal de bijeenkomst eindigen.

De overheid is van mening dat ouderen steeds langer zelfstandig moeten kunnen wonen. Maar hoe moet dat? Met welke voorziening kan dat en kan ik die ook vergoed of geleverd krijgen? Hoe vraag ik die voorziening aan, enzovoort, enzovoort.Wat biedt de WMO (wet maatschappelijke ondersteuning) voor ouderen, en wat kunnen zij ervan verwachten, wie kan hen daarbij helpen?

Om deze zaken met u te bespreken zal Eugenie Heuvink werkzaam bij de gemeenschappelijke regeling de Bevelanden een presentatie verzorgen, waarna de mogelijkheid is om vragen te stellen en met elkaar van gedachten te wisselen.Het is een aanzet om u te informeren over de WMO en u enig inzicht te geven in het functioneren van de WMO. Wat zijn de mogelijkheden voor u zelf?

 Het is ook mogelijk een introducé mee te nemen die geen lid is van de FNV.

Wij hopen zoveel mogelijk leden van FNV Senioren uit de Bevelanden te mogen begroeten op deze middag.

Namens het bestuur van de FNV Senioren,

Deel deze Activiteit