Lokaal FNV Dongemond bijeenkomst 'Help mee het FNV-geluid goed te laten horen'

Van 14 maart 2018 19:30 tot 14 maart 2018 22:00

Lokaal FNV Dongemond bijeenkomst 'Help mee het FNV-geluid goed te laten horen'

Lokaal FNV Dongemond wil de de leden in de gemeenten Drimmelen en Oosterhout voor de volgende debatten:

Op dinsdag 13 maart 2018 van 19.30 - 22.00 uur, wijkcentrum De Slotjes in Oosterhout en

op woensdag 14 maart 2018 van 19.30 - 22.00 uur, hotel De Korenbeurs in Made;

Inloop met koffie/thee vanaf 19.00 uur


De FNV wil in de gemeente Drimmelen en Oosterhout een factor van betekenis zijn. Vanuit onze kracht zullen we ook in jullie woonplaats aan de weg timmeren.
Zie het FNV 10-puntenplan voor gemeenten: Voor echte Banen en een menswaardige maatschappij (te vinden op de website van lokaalfnv.nl regio dongemond). We laten het vakbondsgeluid dan ook duidelijk horen in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018.

We nodigen je uit om op een van de debatavonden met ons te bespreken hoe we ons in de verkiezingscampagne in Drimmelen, Geertruidenberg en Oosterhout sterk gaan maken voor gewoon goed werk, een fatsoenlijk inkomen voor iedereen en goede sociale voorzieningen.

In deze debatten worden aan de lijsttrekkers van hun politieke partij stellingen bediscussieerd die in het FNV 10 puntenplan staan. Wat hebben de partijen in de verkiezingsprogramma’s staan over ons 10 puntenplan. De stellingen gaan over het FNV offensief, zoals ‘Eerlijk verdelen van werk’ de ‘Wmo en Huishoudelijke hulp’ en een ‘Menswaardige samenleving’. We lichten het FNV 10 puntenplan toe en spitsen het toe op de situatie in jullie woonplaats.

In de weken erna gaan we de FNV- standpunten op verschillende manieren onder de aandacht brengen. We gaan hen scherp bevragen over wat zij in de nieuwe gemeenteraad gaan doen.

Aanmelding voor de bijeenkomsten graag voor 9 maart 2018 via de website https://nl.surveymonkey.com/r/DebattenGemeenteraadsverkiezingen2018
Suggesties en tips zijn ook al eerder van harte welkom.
Als je niet bij de debatavonden kunt zijn, maar wel ideeën hebt of op de hoogte wilt blijven, laat ons dat dan weten via hans.marijnissen@vereniging.fnv.nl.

Namens de Coördinatiewerkgroep Gemeenteraadsverkiezingen,

Met vriendelijke groet,
Hans Marijnissen

Deel deze Activiteit