Bijzondere VakbondsCafé 'Tijd voor verandering'

Van 29 november 2017 19:00 tot 29 november 2017 19:30

Bijzondere VakbondsCafé 'Tijd voor verandering'

undefined

 

De werkdruk neemt ontzettend toe. Omdat de AOW leeftijd steeds verder stijgt , moeten mensen op hun knieën naar de eindstreep.
De flexibele onzekere contracten (35 %), rijzen de pan uit. Werkgevers en aandeelhouders, profiteren van de afspraken in het regeer akkoord.

Zijn wij het daar mee eens?

Nee, natuurlijk niet!!!! Daarom starten we nu een offensief
Het geld klotst tegen de plinten. Deskundigen geven aan dat de lonen omhoog kunnen en moeten. Toch zien we de inkomens stagneren, arbeidsvoorwaarden versoberen, werkdruk stijgen en flexibilisering in een razend tempo toenemen. Collega’s worden steeds vaker elkaars concurrenten doordat de één goedkoper is dan de ander.
Daarom starten we een offensief om deze race naar beneden te stoppen en echte banen en een menswaardige maatschappij te realiseren. Dit willen we doen door focus en investeren op strategische plekken waar we voor veel leden het verschil kunnen maken.

Is dit de juiste keuze? Kom naar deze bijeenkomst en denk mee over de strategie van de FNV voor de komende jaren!

We gaan er een bijzondere avond van maken, Woensdag 29 november, in het VakbondsCafé Rotterdam-Rijnmond, deze keer in het Regiokantoor Zuidwest op de Pegasusweg 200 3067 KX Rotterdam (bij NS station Rotterdam-Alexander). Inloop vanaf 19.00 uur, start 19.30 uur.
Neem familie, vrienden en kennissen mee. Er moet nu echt iets gebeuren.

Deel deze Activiteit