Pensioen, een belangrijke arbeidsvoorwaarde!

Van 14 november 2017 18:00 tot 14 november 2017 22:00

Pensioen, een belangrijke arbeidsvoorwaarde!

Op internet, het nieuws, facebook overal lees je de ontwikkelingen op gebied van pensioenen.
Er gaan hele discussies over in de politiek en iedereen heeft er een mening over! FNV wil graag jullie mening weten, haar leden, de mensen die nu hard werken om pensioen op te bouwen.

 Daarom organiseren we een bijeenkomst over dit onderwerp:

 

Pensioen, een belangrijke arbeidsvoorwaarde!!

 

Dat doen we op:

14 november om 18.00 uur

op het FNV Vakbondshuis

Pegasusweg 200

3067 KX  Rotterdam

 

Vanaf 17.30 uur ben je welkom, wij zorgen voor een goede warme maaltijd na een dag hard werken.

 

Om 19.00 uur zal dan FNV pensioen bestuurder Leon Leisink (zit als bestuurder in jullie pensioenfonds) jullie informeren over de laatste stand van zaken, dit ondersteund door de FNV leden in het Verantwoordingsorgaan schilders Ton de Ruijter en Harrie van Kuik (zij houden namens alle leden toezicht op het bestuur).

 

Als jij je inloggegevens meeneemt (digid) kunnen we ook nog via een FNV vakbondsconsulent naar jouw opbouw en vooruitzichten kijken, je kunt ook je Uniform Pensioen Overzicht (zogenaamde UPO) meenemen (de brief die je van bpf SAG krijgt met je overzicht).

 

Mocht je andere vragen hebben, er is een FNV bestuurder aanwezig, en jouw vertegenwoordigers in het verantwoordingsorgaan van het pensioenfonds. Ook andere vragen kun je natuurlijk stellen. Ik hoop jullie allen op 14 november vanaf 17.30 uur in Rotterdam te ontmoeten.

 

Je kunt je aanmelden via een mail naar rkzuidwest@fnv.nl onder vermelding van opgeven 14 november, of je kunt bellen met 088-5757600. Natuurlijk mag je ook een collega meenemen, geef dan wel op met hoeveel personen je komt, dan kunnen we hier met het eten rekening mee houden. Ook (nog niet) FNV leden zijn welkom.

 

Met vriendelijke groet,

 

 

 

Henny Plat-van Hooijdonk,

regiobestuurder Bouwen en Wonen

 

Deel deze Activiteit