Vakbondscafé Lokaal FNV Rotterdam-Rijnmond, Hoe denken we nú over een basisinkomen?

Van 3 april 2017 19:00 tot 3 april 2017 22:00

Vakbondscafé Lokaal FNV Rotterdam-Rijnmond, Hoe denken we nú over een basisinkomen?

 

undefined

 

 

Het VakbondsCafé Rotterdam-Rijnmond vindt plaats op maandag 3 april in:

Zalencentrum Rustburcht
Strevelsweg 760
3083 AT Rotterdam

Na onze bijeenkomst van 07-09-2015, is ook binnen de FNV aandacht besteedt aan een toepassing van het basisinkomen.  Met name de sector uitkeringsgerechtigden is hier mee aan de slag gegaan en heeft een en ander grondig onderzocht.

Vanavond kijken we, welke ideeën jullie hebben en horen wij hoe je hier toe gekomen bent. Ook zullen wij proberen onze inbrenger van de vorige bijeenkomst over het basisinkomen uit te nodigen en te vragen wat zijn mening is en samen de discussie aangaan hoe nu verder. 

Meer informatie lees je in de schriftelijke uitnodiging.

We hopen weer op een grote opkomst.

Deel deze Activiteit