Voorlichting FNV-consulent Bovenkarspel

Van 16 maart 2017 19:30 tot 16 maart 2017 22:00

Voorlichting FNV-consulent Bovenkarspel

Wat is jòuw advies?

Uitnodiging voor voorlichting FNV-consulent donderdagavond 16 maart 2017 – Spreekuurlocatie FNV Bovenkarspel

​FNV heeft in West-Friesland een contactpunt in Bovenkarspel met een spreekuur voor leden van de FNV-bonden en niet-leden. Op enige termijn wil FNV in Hoorn een nieuw spreekuur gaan starten.
Voor het bestaande en het nieuwe spreekuur zijn we op zoek naar mensen die er plezier in hebben om leden en niet-leden te ontvangen en te adviseren over werk en inkomen.

Ben jij… secuur, geduldig en rustig en kun je meedenken vanuit het (potentiële) lid? Sta je stevig in je schoenen en kun je goed samenwerken? Ben je geïnteresseerd in mensen en wetten? Ben je iemand die graag dingen opzoekt en uitzoekt o.a. via internet? Dan is de vrijwilligersfunctie van FNV-consulent iets voor jou!

Jij kan jezelf ontwikkelen
Je krijgt een gedegen opleiding waar je veel leert op het gebied van arbeid en inkomen én je doet een groot aantal praktische vaardigheden op die je in jouw eventuele verdere leven goed van pas komen. Bovendien geeft het veel voldoening om mensen te helpen.

Meebouwen aan iets moois!
We gaan in Hoorn, op een nieuwe plek, een spreekuur starten. Daarbij zoeken we ook een coördinator voor dit spreekuur. In die rol ben je naast consulent ook bezig met het begeleiden en (laten) opleiden van consulenten in de praktijk en het afstemmen van het aanbod van spreekuren op de vragen van leden. Verder komen er allerlei activiteiten die andere actieve leden zelf gaan opzetten. De sfeer is er een van energie, openheid, verbinding en bouwen aan een meer sociale situatie in West-Friesland. Bouw jij mee?

Kom even langs!
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer weten over de FNV en deze functie? Kom dan langs in Bovenkarspel op de informatiebijeenkomst op donderdagavond 16 maart om 19:30 uur, start programma om 20:00 uur. Wees welkom! Stuur s.v.p. een mail aan ellen.peels@fnv.nl als je wilt langskomen.

Wanneer:
Donderdag 16 maart 2017 om 19:30 uur, start programma om 20:00 uur.

Waar:
Vereenigingsgebouw Bovenkarspel
Hoofdstraat 206
1611 AM Bovenkarspel

Meer info:
Ga naar fnv.nl/vrijwilligersvacaturebank en klik op ‘FNV-consulent’.
Mocht je vragen hebben neem gerust contact op met Rutger van den Breemer via ellen.peels@fnv.nl

Mede namens de groep actieve leden van FNV,
met hartelijke groeten,

Rutger van den Breemer
BESTUURDER IBB KADER

Deel deze Activiteit