Vakbondscafé Lokaal FNV Rotterdam-Rijnmond

Van 6 maart 2017 19:00 tot 6 maart 2017 22:00

Vakbondscafé Lokaal FNV Rotterdam-Rijnmond

undefined

 

Lokaal FNV Rotterdam Rijnmond organiseert weer een vakbondscafé met als thema 'Worden wij wijzer van de kieswijzer?'. Dit wordt gehouden op 6 maart in: 

Zalencentrum Rustburcht,
Strevelsweg 760,
3083 AT Rotterdam.

Vanaf 19.00 uur inloop. 
De bijeenkomst zal 22.00 uur eindigen.

Op woensdag 15 maart 2017 is het zover, de Tweede Kamerverkiezingen. FNV heeft in februari de kieswijzer uitgebracht (www.kiesvoorechtebanen.nl). Met behulp van deze FNV kieswijzer, is het mogelijk standpunten van de verschillende politieke partijen te vergelijken, om zo tot de voor jouw beste keuze te komen.

Tijdens deze bijeenkomst wordt uitgelegd wat de mogelijkheden van de site zijn. Daarnaast zullen wij in debat gaan met enkele afgevaardigden uit de politiek. In een open discussie, kunnen de vragen gesteld worden die er leven. Waar staan de partijen voor?
Wat gaan ze doen aan onze zorgen?

Daarnaast zal er vanavond ook aandacht gevraagd worden voor een tweetal trajecten in het kader van een WMO - en zorgmeldpunt. Het doel van het meldpunt wordt informatie verzamelen, met ondersteuning vanuit scholing (beïnvloeding WMO en oprichten meldpunt). Bij voldoende kaderleden kan het meldpunt bezet worden.
Het wordt weer een bijzondere avond, dus hopen wij, maandag 6 maart, in het VakbondsCafé Rotterdam-Rijnmond weer op een grote opkomst.Deel deze Activiteit