Bijeenkomst over handelsverdrag CETA

Van 17 februari 2017 19:00 tot 17 februari 2017 22:00

Bijeenkomst over handelsverdrag CETA

Sinds korte tijd werkt FNV landelijk samen met verschillende andere organisaties zoals Milieudefensie, Foodwatch en Greenpeace, in de strijd tegen foute handelsverdragen. Ook regionaal en lokaal proberen we dit van de grond te krijgen.

In Rotterdam hebben we daarom de samenwerking gezocht met deze organisaties en concentreren ons voorlopig op het handelsverdrag CETA. CETA is een handelsverdrag dat op dit moment wordt afgesloten tussen regeringen van Canada en de Europese Unie. Voor meer informatie verwijzen wij naar de schriftelijke uitnodiging.

Om meer duidelijkheid te verschaffen organiseren wij, samen met onze bondgenoten Milieudefensie, Greenpeace en Foodwatch, op vrijdag 17 februari een bijeenkomst in:
het buurtcentrum aan de 1e Middellandstraat in Rotterdam

Bent u geïnteresseerd? Kom dan vrijdag 17 februari aanstaande naar het buurtcentrum. 
Het buurtcentrum is geopend vanaf 19.00 uur, alwaar u eerst uitgenodigd wordt voor een soepje en kennismaking. Vanaf 20.00 uur zullen de sprekers hun verhaal doen. Iedereen is welkom!

Stuur wanneer je persoonlijke gegevens of e-mailadres gewijzigd zijn een e-mail naar diane.schlee@fnv.nl, onder vermelding van je lidmaatschapsnummer.

 

Deel deze Activiteit