Vakbondscafé Lokaal FNV Rotterdam-Rijnmond

Van 7 februari 2017 19:00 tot 7 februari 2017 22:00

Vakbondscafé Lokaal FNV Rotterdam-Rijnmond

undefined 

Op dinsdag 7 februari wordt er weer een vakbondscafé gehouden met als thema: 'Het is tijd voor een sterke tegenmacht'. 

Het VakbondsCafé Rotterdam-Rijnmond vindt plaats in:

Zalencentrum Rustburcht, Strevelsweg 760, 3083 AT Rotterdam.

In tegenstelling en bij hóge uitzondering gaan we niet op maandag- máár op dinsdagavond, van start in het teken van de verkiezingen binnen FNV.

Van 1 februari tot en met 8 maart 2017 kunnen wij als leden kiezen voor een nieuwe voorzitter. Er wordt gezorgd voor een mogelijkheid om op FNV kantoren in de regio’s te stemmen. Wij hebben Han Busker voor vanavond uitgenodigd. Wie is Han Busker? Wat zijn z’n standpunten? Hoe ziet hij de toekomst van de vakbond? Kom het hem zelf vragen, en bepaal dan of hij jouw steun krijgt voor het voorzitterschap van de FNV. 

Voor meer informatie, lees de schriftelijke uitnodiging.

Wij hopen, dinsdag 7 februari 2017, in het VakbondsCafé Rotterdam - Rijnmond weer op een grote opkomst. Vanaf 19.00 uur inloop, met koffie, thee, na de discussie een drankje met de mogelijkheid na te praten aan de bar tot maximaal 22.00 uur.

 

 

Deel deze Activiteit