Vakbondscafé Rotterdam Rijnmond op 5 september 2016, 'Handelsverdragen TTIP, TISA, CETA'

Van 5 september 2016 19:00 tot 5 september 2016 22:00

Vakbondscafé Rotterdam Rijnmond op 5 september 2016, 'Handelsverdragen TTIP, TISA, CETA'

Het vakbondscafé Rotterdam heeft dit keer als thema 'Handelsverdragen TTIP, TISA, CETA' en zal plaatsvinden in:

Zalencentrum Rustburcht
Strevelsweg 760
3083 AT Rotterdam

De onderhandelingen over de handelsverdragen, tussen de EU enerzijds en de VS en Canada anderzijds, naderen het einde. Af en toe wordt er iets gelekt over de inhoud, maar precies weten we het nog steeds niet. Het SER advies aan Minister Ploumen is klaar en heeft gestalte gekregen door de maatlat.  De FNV heeft daar een grote inbreng in gehad. CETA is inmiddels gereed en zal volgens afspraak langs dezelfde maatlat gelegd worden. Met onze acties hebben we verschillende goede resultaten geboekt.

Lees de volledige uitnodiging.

Deel deze Activiteit