Skills Heroes - vakwedstrijd voor restauratiemedewerkers

Van 15 december 2015 09:00 tot 16 december 2015 15:00

Skills Heroes - vakwedstrijd voor restauratiemedewerkers

Op dinsdag 15 en woensdag 16 december a.s. vindt de tweede editie van Skills Heroes plaats. Deze vakwedstrijd voor restauratiemedewerkers wordt georganiseerd door ROC van Twente en Stichting RIBO en vindt plaats in het Praktijkcentrum Restauratie en Ambacht aan de Haarweg 3 in Hengelo.

Restauratietalent
Skills Heroes is een vakwedstrijd voor mbo’ers, waarbij de studenten dé kans krijgen om hun restauratietalenten te laten zien. Het startschot wordt gegeven door dhr. Joop Alssema, oud-burgemeester van de gemeente Staphorst. De winnaar wordt woensdag 16 december om 16.00 uur bekend gemaakt door dhr. Jan van Zijl, voorzitter MBO Raad.

Deelnemers
Aan de wedstrijd nemen 8 studenten deel. Ze komen uit verschillende ROP-regio ‘s (Restauratie OpleidingsProjecten) en Gelderland. Zeven deelnemers volgen de opleiding allround timmerman uitstroom restauratie. Een deelnemer studeert aan het Hout- en Meubileringscollege in Amsterdam.

Welkom
Je bent van harte welkom om tijdens de wedstrijden te komen kijken. De deuren van Erve Woldhuis, het Praktijkcentrum Restauratie en Ambacht staan voor u open!

Datum: 15 en 16 december
Tijd: 
dinsdag van 9.00 - 20.30 uur, woensdag van 8.30 - 15.00 uur
Plaats: Praktijkcentrum Restauratie en Ambacht, Haarweg 3, Hengelo

Meer informatie
Meer informatie over de opleiding 'restauratiemedewerker' kun je vinden op www.rocvantwente.nl en www.ribo.nl. Wil je meer weten over de nationale vakwedstrijden? Kijk dan op www.skillsheroes.nl.

Deel deze Activiteit