VakbondsCafé Rotterdam ‘Stop Werken Zonder Loon’

Van 5 oktober 2015 19:00 tot 5 oktober 2015 22:00

VakbondsCafé Rotterdam ‘Stop Werken Zonder Loon’

Mensen met een uitkering worden verplicht te werken zonder loon. Dit werk biedt geen uitzicht of perspectief op een vaste baan. Ook leidt dit tot verdringing van betaald regulier werk, omdat werken met behoud van uitkering door gemeenten onzorgvuldig wordt ingevuld. Deze situatie neemt hand over hand toe en baart ons grote zorgen. Dit is in strijd met de participatiewet, die beoogt dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, weer deel kunnen nemen aan de maatschappij.

undefined

Wij gaan graag de discussie aan met leden en bestuurders over dit onderwerp in het VakbondsCafé Rotterdam op maandag 5 oktober 2015 in:

Café Restaurant Rustburcht
Strevelsweg 744/746
3083 AT Rotterdam

Vanaf 19.00 uur inloop, met koffie en thee.
Na de discussie een drankje aan de bar, met de mogelijkheid om na te praten tot uiterlijk 22.00 uur.
Ben je geïnteresseerd in een uurtje bijpraten met andere leden, vragen stellen aan kaderleden, bestuurders of meepraten over het thema? Kom naar Café Rustburcht aan de Strevelsweg, vlakbij metrostation Zuidplein. Er is een grote parkeerplaats (gratis na 18.00 uur).

 

Deel deze Activiteit