Bijeenkomst Lokaal FNV Delft; "Nee tegen TTIP"

Van 24 september 2015 20:00 tot 24 september 2015 22:00

Bijeenkomst Lokaal FNV Delft; "Nee tegen TTIP"

Lokaal FNV Delft houdt op donderdag 24 september 2015 een presentatie over TTIP. 

Het Trans-Atlantisch Vrijhandels- en Investeringsverdrag (Engels: Transatlantic Trade and Investment Partnership, TTIP) is een voorgesteld vrijhandelsverdrag, waarover wordt onderhandeld tussen de Europese Unie en de Verenigde Staten. Voorstanders argumenteren dat de (beoogde) overeenkomst zou zorgen voor economische groei, terwijl tegenstanders aanbrengen dat de overeenkomst de macht van grote bedrijven verder zou vergroten en het voor regeringen moeilijk maakt om markten te reguleren in het algemeen, nationaal belang.

undefined

De bijeenkomst zal worden gehouden in:

Bibliotheek DOK Delft
Vesteplein 100
2611 WG  Delft

Vanaf 20.00 uur tot 22.00 uur
Zaal open van 19.30 uur

Voor vragen kunt u mailen naar: delft@abvakabo.nl

Deel deze Activiteit