Open huis vakbondscentrum Leiden

Van 25 april 2015 15:00 tot 25 april 2015 18:00

Open huis vakbondscentrum Leiden

Nu de fusie een feit is, kan de FNV doorgaan met vernieuwen. De belangen van werkende, maar zeker ook van niet werkende, kunnen nu nog beter worden bediend richting werkgever alzo ook richting (gemeentelijke) politiek.
 
(Kader)leden vanuit de voormalige bonden Abvakabo FNV, FNV Bondgenoten, FNV Bouw en FNV Kiem hebben zich op plaatselijk niveau georganiseerd in: Lokaal FNV Holland Rijnland  

Adres: v.d.HELMLAAN 1B, 2321 EA LEIDEN 


VAKBONDSMARKT VANAF 15.00 UUR

Om te laten zien wat het lokale FNV voor je kan betekenen en wat jij zou kunnen doen voor het lokale FNV organiseren wij een open huis. Op deze “vakbondsmarkt” laten wij o.a. zien aspecten uit Loopbaanbegeleiding, Belastingservice en Ledenservice. Tevens is er de mogelijkheid om aan de hand van een aantal stellingen en/of enquête uw mening/interesses te uiten. Dit alles op een informele manier, niets moet alles kan!
 
Aanmelden is niet verplicht maar vol is vol.
Maar om enig inzicht te krijgen hoeveel mensen wij kunnen verwachten vragen wij u, als u komt,  dit bij voorkeur door te geven via het mailadres leiden@abvakabo.nl of 079 353 66 17.
 
 

Deel deze Activiteit