Girlsday

Van 23 april 2015 09:00 tot 23 april 2015 16:00

Girlsday

Laat meisjes kennismaken met bèta, techniek en ICT tijdens Girlsday!

Op donderdag 23 april 2015 organiseert VHTO in samenwerking met bedrijven en scholen de landelijke Girlsday. Tijdens Girlsday openen tal van bèta-, technische en ICT-bedrijven en (onderzoeks-)organisaties hun deuren voor meisjes van 10 tot 15 jaar. De meisjes kunnen deelnemen aan interessante activiteiten die speciaal voor hen op Girlsday worden georganiseerd én maken kennis met de bèta/technische werkzaamheden in de dagelijkse beroepspraktijk. Natuurlijk leren zij ook de vrouwelijke medewerkers die in de bedrijven werken kennen.

Aanmelden en meer informatie
Bedrijven, (onderzoeks-) organisaties, scholen en groepen meisjes kunnen zich aanmelden tot 31 maart 2015 via www.girlsday.nl

Girlsday is een initiatief van VHTO, Landelijk expertisebureau meisjes/vrouwen en bèta/techniek. VHTO zet zich in om de participatie van meisjes en vrouwen in bèta, techniek en ICT te vergroten.

Deel deze Activiteit