Verkiezingen Zuidwest Drenthe

kandidaten

Verkiezingen Zuidwest Drenthe (afgerond)

maandag 26 september 2016 (19:30) Schouwburg Ogterop, zaal Engelenbak op de Zuideinde 70, 7941 CK te Meppel
In 2016 wil Lokaal FNV Zuidwest Drenthe sterk voor de dag komen. Op maandag 26 september hebben we verkiezingen gehouden en ons nieuwe bestuur gekozen. Bedankt!
Bereken je route

Alle kandidaten

kandidaat

Jan Bouwknegt

Ik ben Jan Bouwknegt, 72 jaar oud en ik woon in Meppel. Sector Senioren Ervaring met vakbondswerk / belangenbehartiging Voorzitter afdeling Drenthe van Bondgenoten, bondsraad, bestuurslid, voorzitter Centrale OndernemingsRaad. Motivatie: waarom ben je een goede kandidaat? Ik ben een goede kandidaat door de kennis en ervaring op velerlei gebied die ik inbreng.
Bekijk Jan Bouwknegt
kandidaat

Ria Dijkstra

Ik ben Ria Dijkstra, 58 jaar en woon in Vledder. Sector Uitkeringsgerechtigden Ervaring met vakbondswerk / belangenbehartiging Lid bondsraad, belastingservice, coördinator spreekuur, secretaris en penningmeester afdeling Bondgenoten. Motivatie: waarom ben je een goede kandidaat? Ook als vrouw een woordje meedenken in de toekomst van de vakbond. Bereid om een functie in het bestuur (behalve voorzitter) op te pakken. ...
Bekijk Ria Dijkstra
kandidaat

Henk Donker

Ik ben Henk Donker, 66 jaar en ik woon in Meppel Sector Senioren Ervaring met vakbondswerk / belangenbehartiging Kaderlid belangenbehartiging, Bondsraad, sectorraad, belastingservice, voorzitter Ondernemingsraad en begeleider Wet Recht Arbeidsgehandicapten integratie.  Motivatie: waarom ben je een goede kandidaat? Ik vind vakbondswerk belangrijk en ben hier mee bezig, ik wil mensen en met name vakbondsmensen helpen. ...
Bekijk Henk Donker
kandidaat

Lens Doornbos

Ik ben Lens Doornbos, 72 jaar en ik woon in Meppel. Sector Senioren Ervaring met vakbondswerk / belangenbehartiging Organisator belastingservice, actief als kaderlid Lokaal FNV en FNV Bouw. Motivatie: waarom ben je een goede kandidaat? Ik wil wat betekenen voor het lokale FNV.
Bekijk Lens Doornbos
kandidaat

Edwin Dufour

Ik ben Edwin Dufour, 49 jaar en ik woon in Meppel. Sector Overheid, het Rijk. Ervaring met vakbondswerk / belangenbehartiging Lid Bedrijfsledengroep, afdelingsbestuur Abvakabo, Bondsraad. Consulent spreekuur Steenwijk en Meppel. Motivatie: waarom ben je een goede kandidaat? Ik vind individuele belangenbehartiging en promotie belangrijk. Meer leden, meer daadkracht.
Bekijk Edwin Dufour
kandidaat

Jan Gelderloos

Ik ben Jan Gelderloos, 68 jaar en ik woon in Nijeveen. Sector Senioren Ervaring met vakbondswerk / belangenbehartiging Lid LAC, BLG, belastingservice, secretaris en voorzitter AKF, actief als contactpersoon ouderen. Motivatie: waarom ben je een goede kandidaat? Bijdragen aan de bestuursactiviteiten om een goed functionerend lokaal netwerk in een omgeving met een vast punt (Ons Huis) te Meppel te realiseren. Jubilarissen ...
Bekijk Jan Gelderloos
kandidaat

Jacob Hartsuiker

Ik ben Jacob Hartsuiker, 65 jaar en ik woon in Diever. Sector Senioren Ervaring met vakbondswerk / belangenbehartiging Lid Ondernermingsraad, kaderlid en actief als kaderlid werkgroepen zorg, wonen, inkomen, enz. Motivatie: waarom ben je een goede kandidaat? Uitbreiden van de inzet voor zorg, inkomen, wonen en participatie.
Bekijk Jacob Hartsuiker
kandidaat

Johan Logtenberg

Ik ben Johan Logtenberg, 70 jaar en ik woon in Zuidwolde.  Sector Senioren Ervaring met vakbondswerk / belangenbehartiging Bestuurslid en secretaris afdeling Abvakabo en FNV Lokaal, contactpersoon ouderen en actief in FNV senioren noord en diverse werkgroepen. Motivatie: waarom ben je een goede kandidaat? Als secretaris het netwerk en FNV in onze regio verder uitbouwen.
Bekijk Johan Logtenberg
kandidaat

Gerard Peters

Ik ben Gerard Peters, 53 jaar en ik woon in Meppel Sector Sociale Werkvoorziening, Reestmond Ervaring met vakbondswerk / belangenbehartiging Bestuurslid afdeling Abvakabo en de coördinatiegroep Lokaal FNV Zuidwest Drenthe. Motivatie: waarom ben je een goede kandidaat? Belangen FNV-leden en de medewerkers in de sociale werkvoorziening en overige gesubsidieerde arbeid behartigen.
Bekijk Gerard Peters
kandidaat

Gerard Velthuis

Ik ben Gerard Velthuis, 58 jaar en ik woon in Meppel. Sector Overheid, gemeenten De Wolden Hoogeveen. Ervaring met vakbondswerk / belangenbehartiging Kaderlid Georganiseerd Overleg, voorzitter ondernemingsraad en Bedrijfsledengroep, penningmeester afdelingsbestuur Abvakabo en webredacteur. Motivatie: waarom ben je een goede kandidaat? Lokaal aan de slag  met de thema's zorg, inkomen en participatie. Inzetten op ...
Bekijk Gerard Velthuis