Verkiezingen Midden Limburg

kandidaten

Verkiezingen Midden Limburg (afgerond)

dinsdag 1 december 2015 (19:30) Zalencentrum De Spil op de Suikerdoossingel 55, Maasbracht
In 2016 wil Lokaal FNV Midden Limburg sterk voor de dag komen. Op dinsdag 1 december 2015 hebben we daarom bestuursverkiezingen gehouden en ons nieuwe bestuur gekozen. Bedankt!
Bereken je route

Alle kandidaten

kandidaat

Nanne van Poll

Ik stel me kandidaat voor een bestuursfunctie binnen het FNV Lokaal netwerk Midden-Limburg, omdat ik me wil inzetten voor de uitgangspunten van een actieve bond, die opkomt voor de mensen in deze regio. Bestuurslidmaatschap is hiervoor een mogelijkheid om de richting van vakbond in mijn regio Midden-Limburg mede vorm te geven. Werken met en voor de mensen voor een eerlijke en rechtvaardige arbeidsmarkt en sociaal zekerheidsstelsel ...
Bekijk Nanne van Poll
kandidaat

Peter Goorts

Mijn naam is Peter Goorts en ben al meer dan 20 jaar lid van de ABVAKABO. Bij een vorig werkgever was ik secretaris van de OR, en derhalve ook kaderlid van de vakbond. Ik heb indertijd ook deelgenomen aan diverse cursussen en trainingsdagen, o.a. aan de Mediatraining bij RTL 5 nieuws. Nu ik wat ouder ben en nog steeds erg geïnteresseerd ben in de vakbond, heb ik besloten weer wat actiever hierin te worden. En hoe kan ...
Bekijk Peter Goorts
kandidaat

Laurens Plum

De motivering om mij voor het Lokaal FNV Midden-Limburg verkiesbaar te stellen: Werk, Inkomen, Zorg en Solidariteit zijn de basis van vakbondswerk.
Bekijk Laurens Plum
kandidaat

Ed van Hooff

Bij dezen mijn motivatie om mij beschikbaar te stellen voor een bestuursfunctie bij Lokaal FNV Midden-Limburg: Om samen met de leden, en voor uitkeringsgerechtigden en senioren, voor jongeren en vrouwen, voor verschillende andere groepen de belangen te behartigen in Midden-Limburg. Mijn huidige functies bij FNV zijn: sector raad bouw, bestuurslid bouw afdeling Weert, vraagbaak FNV bouw, en belastinginvuller.
Bekijk Ed van Hooff