over lokaal fnv

wat doen we voor je

sluit je aan

altijd in de buurt

Ook bij jou in de buurt

Zoek je de FNV in jouw regio? Gebruik dan de zoekfunctie. Vul je woonplaats in en je ziet direct waar en wanneer de FNV in jouw buurt actief is. Houd deze website in de gaten voor nieuwe informatie.

Over Lokaal FNV

Maak jij straks het verschil op lokaal niveau? Je helpt niet alleen de bond, maar steekt er zelf ook nog wat van op. Je ontwikkelt jezelf op vele gebieden en je maakt kennis met verschillende opvattingen én mensen. Terwijl je je ontwikkelt, lever je ook nog een bijdrage aan de FNV en help je daarmee veel mensen. Daarnaast word je begeleid door een FNV-vakbondsbestuurder.

Lokaal nieuws

titel van nieuwsbericht

Thema avond toekomst sociale domein ...

19 september 2017
Wil je ook weten hoe het zit in je gemeente met de Huishoudelijke hulp (HbH de WMO), met Werk en inkomen en de Participatiewet (toekomst WVS: sociale werkplaats) Kom dan op 19 september 2017 naar deze bijeenkomst die de FNV organiseert. Met de wethouders van de D6 gemeenten (Etten-Leur, Halderberge, ...
Lees dit bericht
titel van nieuwsbericht

FNV Senioren In actie voor behoud ...

13 september 2017
FNV Senioren ook in West-Brabant in actie voor behoud pensioenstelsel.
Kaderleden uit de regio Zuid-Holland, Zeeland en West-Brabant zijn vorige week een actie gestart voor behoud van het pensioenstelsel.
Zo werd o.a. een open brief aan FNV-voorzitter Han Busker gestuurd waarin de kaderleden ...
Lees dit bericht