Vechtdal

Wat doen we voor je

over lokaal fnv

sluit je aan

altijd in de buurt

Over Lokaal FNV

Maak jij straks het verschil op lokaal niveau? Je helpt niet alleen de bond, maar steekt er zelf ook nog wat van op. Je ontwikkelt jezelf op vele gebieden en je maakt kennis met verschillende opvattingen én mensen. Terwijl je je ontwikkelt, lever je ook nog een bijdrage aan de FNV en help je daarmee veel mensen. Daarnaast word je begeleid door een FNV-vakbondsbestuurder.

Ook bij jou in de buurt

Zoek je de FNV in jouw regio? Gebruik dan de zoekfunctie. Vul je woonplaats in en je ziet direct waar en wanneer de FNV in jouw buurt actief is. Houd deze website in de gaten voor nieuwe informatie.

Lokaal nieuws

titel van nieuwsbericht

Bestuursvergadering 11 mei

14 april 2017
Op Donderdag 11 mei is er een bestuursvergadering van lokaalfnvvechtdal in de Carrousel te Ommen. De vergadering begint om 19.30 uur Belangstellenden zijn van harte welkom om te kijken of een bestuursfunctie iets voor U zou kunnen zijn.  
Lees dit bericht
titel van nieuwsbericht

Inloopspreekuur

25 maart 2017
Het Inloopspreekuur van lokaalfnvvechtdal in de Carrousel te Ommen is gepland op elke 2e en 4e Donderdag van 18.00 uur tot 19.30 uur in kamer 4 op de 1e etage. m.u.v. feestdagen. U hoeft er voor geen afspraak te maken en kunt zo binnenlopen bij de consulent van de vakbond.  vakbondconsulent@lokaalfnvvechtdal.nl  
Lees dit bericht
titel van nieuwsbericht

Bestuurssamenstelling

24 maart 2017
Het bestuur van lokaalfnvvechtdal het FNV netwerk van de gemeentes Dalfsen, Ommen en Hardenberg is officieel gekozen en geïnstalleerd. Willy Hofhuis (voorzitter) Ed Hoekstra (vice-voorzitter) Sjack van der Schaaf (penningmeester) Wim Hiddink (secretaris) Freek Schutte (bestuurslid) Egbert Boschman (bestuurslid) Jans Schutte (bestuurslid) Edouard dHeere (bestuurslid) Er is 1 vacature omdat de reglementen en statuten ...
Lees dit bericht