Midden-Brabant

Over Lokaal FNV

Wat doen we?

Sluit je aan

Altijd in de buurt

Ook bij jou in de buurt

Zoek je de FNV in jouw regio? Gebruik dan de zoekfunctie. Vul je woonplaats in en je ziet direct waar en wanneer de FNV in jouw buurt actief is. Houd deze website in de gaten voor nieuwe informatie.

Over Lokaal FNV

Maak jij straks het verschil op lokaal niveau? Je helpt niet alleen de bond, maar steekt er zelf ook nog wat van op. Je ontwikkelt jezelf op vele gebieden en je maakt kennis met verschillende opvattingen én mensen. Terwijl je je ontwikkelt, lever je ook nog een bijdrage aan de FNV en help je daarmee veel mensen. Daarnaast word je begeleid door een FNV-vakbondsbestuurder.

Lokaal nieuws

titel van nieuwsbericht

Zomerkamp FNV in Vierhouten 31 ...

16 mei 2017
Net als ieder jaar organiseert de FNV in de zomer van 2017 ook weer een zomerkamp voor 12-,13- en 14-jarige (klein)kinderen van FNV-leden. Dit kamp houdt bij uitstek ook rekening met mensen met een kleine beurs. Je (klein)zoon of (klein)dochter deze zomer gratis op vakantie? Is hij of zij geboren in ...
Lees dit bericht
titel van nieuwsbericht

FNV wil ook lokaal sociaal beleid ...

7 mei 2017
In maart 2018 zijn er ook in onze regio gemeenteraadsverkiezingen. De werkgroep Sociaal Beleid is gestart met de voorbereidingen van de campagne vanuit Lokaal FNV. Zij heeft de politiek aangeschreven om inbreng te leveren op het voorgenomen sociaal beleid.


In de afgelopen jaren is er veel ...
Lees dit bericht
titel van nieuwsbericht

Uitslag Lokale Monitor Goirle

28 november 2016
Onlangs is door Piet Colpaart namens de werkgroep Goirle en Riel van het netwerk Lokaal FNV Midden-Brabant aan de twee verantwoordelijk wethouders de uitslag van de Lokale Monitor overhandigd. Verder is van deze gelegenheid gebruikt om tussen de FNV en de gemeente op een informele wijze kennis te maken. ...
Lees dit bericht