Midden-Brabant

Over Lokaal FNV

Wat doen we?

Sluit je aan

Altijd in de buurt

Ook bij jou in de buurt

Zoek je de FNV in jouw regio? Gebruik dan de zoekfunctie. Vul je woonplaats in en je ziet direct waar en wanneer de FNV in jouw buurt actief is. Houd deze website in de gaten voor nieuwe informatie.

Over Lokaal FNV

Maak jij straks het verschil op lokaal niveau? Je helpt niet alleen de bond, maar steekt er zelf ook nog wat van op. Je ontwikkelt jezelf op vele gebieden en je maakt kennis met verschillende opvattingen én mensen. Terwijl je je ontwikkelt, lever je ook nog een bijdrage aan de FNV en help je daarmee veel mensen. Daarnaast word je begeleid door een FNV-vakbondsbestuurder.

Lokaal nieuws

titel van nieuwsbericht

Hoe houd ik mijn hersenen gezond? ...

15 september 2017
FNV Senioren Midden Brabant nodigt alle FNV-leden (van ongeacht welke leeftijd) van harte uit voor een themabijeenkomst met een heel onderhoudend en interessant thema, namelijk 'Hoe houd ik mijn hersenen gezond?'.


De heer Jac van den Goor van de Hersenstichting zal ons door de middag ...
Lees dit bericht
titel van nieuwsbericht

Jubilarisavond Udenhout en Berkel-Enschot ...

6 september 2017
Geachte leden/jubilarissen van Lokaal FNV Midden-Brabant, Namens de werkgroep Udenhout en Berkel-Enschot nodigen wij alle leden binnen ons werkgebied uit voor de jubilarissenavond van 2017. Deze zal plaatsvinden op 13 oktober aanstaande in Ontmoetingscentrum 't Plein (Tongerloplein 1, 5071 CX Udenhout) ...
Lees dit bericht
titel van nieuwsbericht

FNV wil ook lokaal sociaal beleid ...

7 mei 2017
In maart 2018 zijn er ook in onze regio gemeenteraadsverkiezingen. De werkgroep Sociaal Beleid is gestart met de voorbereidingen van de campagne vanuit Lokaal FNV. Zij heeft de politiek aangeschreven om inbreng te leveren op het voorgenomen sociaal beleid.

In de afgelopen jaren is er veel macht ...
Lees dit bericht