Heuvelrug

Over lokaal fnv

Wat doen we?

Sluit je aan

altijd in de buurt

Ook bij jou in de buurt

Zoek je de FNV in jouw regio? Gebruik dan de zoekfunctie. Vul je woonplaats in en je ziet direct waar en wanneer de FNV in jouw buurt actief is. Houd deze website in de gaten voor nieuwe informatie.

Over Lokaal FNV

Maak jij straks het verschil op lokaal niveau? Je helpt niet alleen de bond, maar steekt er zelf ook nog wat van op. Je ontwikkelt jezelf op vele gebieden en je maakt kennis met verschillende opvattingen én mensen. Terwijl je je ontwikkelt, lever je ook nog een bijdrage aan de FNV en help je daarmee veel mensen. Daarnaast word je begeleid door een FNV-vakbondsbestuurder.

Lokaal nieuws

titel van nieuwsbericht

Huldiging jubilarissen 40 jaar ...

10 september 2017
Jubilarishuldiging 40+ De Soester Duinen in Soest De Nederlandse vakbeweging kent een lange geschiedenis, waarin met veel strijd veel bereikt is voor de arbeiders. Veel leden van de FNV, vroeger de NVV, hebben zich met hart en ziel ingezet voor betere arbeidsvoorwaarden voor zich zelf maar ook voor de ...
Lees dit bericht
titel van nieuwsbericht

FNV 10-puntenplan

15 augustus 2017
Lokaal FNV wil een sociale gemeente, benadert de politiek met 10-puntenplan voor de verkiezingen   In maart 2018 zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Wij vragen de partijen om rekening te houden met de FNV- uitgangspunten bij het schrijven van hun verkiezingsprogramma. Er is een 10-puntenplan opgesteld.   Sociaal ...
Lees dit bericht
titel van nieuwsbericht

Thema-avond Zorg in Zeist en Veenendaal ...

10 mei 2017
Kort geleden heeft Lokaal Netwerk FNV Heuvelrug op twee locaties een thema-avond georganiseerd met als doel ervaringen en meningen van mensen te inventariseren die dagelijks met de veranderingen in de zorg te maken hebben.

Beide avonden werden geleid door Sjarrel Massop. Sjarrel is een zeer ...
Lees dit bericht