Heuvelrug

Over lokaal fnv

Wat doen we?

Sluit je aan

altijd in de buurt

Ook bij jou in de buurt

Zoek je de FNV in jouw regio? Gebruik dan de zoekfunctie. Vul je woonplaats in en je ziet direct waar en wanneer de FNV in jouw buurt actief is. Houd deze website in de gaten voor nieuwe informatie.

Over Lokaal FNV

Maak jij straks het verschil op lokaal niveau? Je helpt niet alleen de bond, maar steekt er zelf ook nog wat van op. Je ontwikkelt jezelf op vele gebieden en je maakt kennis met verschillende opvattingen én mensen. Terwijl je je ontwikkelt, lever je ook nog een bijdrage aan de FNV en help je daarmee veel mensen. Daarnaast word je begeleid door een FNV-vakbondsbestuurder.

Lokaal nieuws

titel van nieuwsbericht

Thema-avond Zorg in Zeist en Veenendaal ...

10 mei 2017
Kort geleden heeft Lokaal Netwerk FNV Heuvelrug op twee locaties een thema-avond georganiseerd met als doel ervaringen en meningen van mensen te inventariseren die dagelijks met de veranderingen in de zorg te maken hebben.

Beide avonden werden geleid door Sjarrel Massop. Sjarrel is een zeer ...
Lees dit bericht
titel van nieuwsbericht

1 mei 2017 - Dag van de Arbeid

1 mei 2017
1 Mei 2017 - Dag van de Arbeid Nederland Door de 'serieuze' media is er geen aandacht aan deze dag in ons eigen land besteed, dus doe ik het maar. Sinds 3 jaar heeft de FNV deze dag weer in ere hersteld, want ook bij ons is het zaak de mensen te helpen herinneren aan het feit dat het ook anders kan. ...
Lees dit bericht
titel van nieuwsbericht

Verslag 10e Netwerkvergadering ...

24 februari 2017
Op maandag 9 januari 2017 zijn de tot nu toe aangesloten leden van het netwerk Lokaal FNV Heuvelrug voor de 10e keer bijeengekomen voor overleg.

Er heeft zich een lid uit Rhenen gemeld om zich aan te sluiten bij de werkgroep Lokaal Beleid, hier is de werkgroep natuurlijk heel blij mee.

Verder ...
Lees dit bericht